PALVELUT

Autamme yrityksiä ja yksityishenkilöitä hankkiutumaan eroon nurkissa pyörivästä romumetallista. Maksamme romumetallista asiakkaalle päivän hinnan ja toimitamme metalli raaka-aineet uusiokäyttöön.

Kuljetusliike Moduvia Oy

Romumetallin kierrätyspalvelut

Meiltä saat monipuoliset palvelut metallin kierrätykseen niin yrityksille kuin yksityishenkilöillekin. Tarjoamme kätevän ratkaisun metalliromun käsittelyyn ja noudammekin suuremmat erät suoraan haluamastanne osoitteesta. Voit aina myös kätevästi toimittaa romumetallin toimipisteellemme Sieviin.

Voit myös tilata meiltä sopivat keräysastiat tai vaihtolavat romuraudalle ja metallille.

Yritysasiakkaillemme lähetämme aina punnitustositteet noudetuista metalliromuista, jotta voitte seurata tarkasti materiaalien kierrätystä ja varmistaa prosessin läpinäkyvyyden.

Asiakaskuntamme on hyvin laaja ja ostamme/vastaanotamme mielellämme kaikenlaista metalliromua, olipa kyseessä sitten vanha maatalouskone, sekarauta, talousromu tai käytöstä poistettu auto.

Toimimme 150km säteellä Sievistä (Keski-Pohjanmaa, eteläinen Oulu, Vaasan yläpuoleinen Pohjanmaa ja osa Keski-Suomea).

Metalliromu
Keräys ja käsittely

Ostamme ja käsittelemme kaikenlaiset romumetallit sekä toimitamme ne uusiokäyttöön raaka-aineeksi. Metallin kierrättäminen säästää luontoa ja maksamme siitä aina päivän hinnan.

Romuautot
nouto ja kierrätys

Tilaa romuautolle nouto tai toimita romuauto meille Sievin toimipisteelle. Olemme Suomen Autokierrätys Oy:n virallinen vastaanottopiste ja hoidamme kaikki tarvittavat paperityöt puolestasi.

Keräysastiat
Toimitus ja nouto

Metalliromun keräysastia tekee metallijätteen keräämisestä helppoa ja vaivatonta. Meiltä voit tilata tarpeisiisi sopivan keräysastian tai vaihtolavan. Saatavilla paljon eri kokoisia astioita ja lavoja.

Ostamme / Vastaanotamme

Maksamme metalliromusta aina päivänhinnan mukaisesti. Romun hinnat saattavat nykyisessä maailmantilanteessa muuttua poikkeuksellisen nopeasti, jopa päivittäin. Lopullinen hinta riippuu esineen laadusta, puhtaudesta ja lajittelun sekä käsittelyn tarpeesta, kun olemme tarkastaneet sen. Paras tapa tiedustella hintaa ennakkoon on soittaa meille.

Emme ota vastaan vaarallisia aineita (jääkaapit, pakastimet, televisiot jne.) tai jätteitä mitkä eivät ole metallia.

Tilaa romun nouto!

Haluatko päästä eroon metalliromusta? Tilaa romun nouto helposti ja nopeasti! Tarjoamme kätevän palvelun metalliromun noudolle.

Kuljetusliike Moduvia Oy

Metallin kierrätyksen ammattilainen

Metalliromun kierrättäminen Muduvian kautta on vaivatonta ja helppoa. Kerro meille, millaista metalliromua sinulla on ja missä se sijaitsee – me huolehdimme sen noudosta. Tehdään yhdessä ympäristöteko ja kierrätetään ne nurkissasi lojuvat metalliesineet kanssamme. 

Noudamme metalliromusi ja lajittelemme sen, jonka jälkeen se toimitetaan edelleen teollisuuden raaka-aineeksi. 

Älä huolehdi metalliromun kierrättämisestä itse, vaan anna tämä työ alan ammattilaiselle. Meillä on sopiva kuljetuskalusto ja laaja kokemus metalliromun kuljetuksesta ja käsittelystä.